Torsdag 8/6 mm

Då har vi lite information om slutet av terminen.

Imorgon åker vi på bussutflykt och ska prova att spela golf. Vi har lunch (korv och bröd) med oss från skolan, men vatten och liten fika kan vara bra att ha med. Vi kommer vara ute hela dagen så kläder efter väder.

I matematik har vi arbetat med uppställning idag och en del av dem vill ta hem frivilligt och jobba med detta hemma och det är okej med mig. Boken behövs med på måndag igen. I måndags repeterade vi diagram och det gick jättebra. De kom ihåg. Vi jobbar på in i det sista. Boken kommer sedan skickas med hem på lovet och de som vill får gärna jobba på lite i den i sommar.

På onsdag 14/6 är det Emanuelskolans dag. Då kommer 9:orna hålla i aktiviteter till oss.

Skolavslutningen 16/6 behöver vi börja skoldagen kl 7.45. Skolavslutningen i kyrkan är mellan 8.20-9.00. Vi kommer tyvärr inte framföra någon sång i år utan det är F och åk 3.

Under sommarlovet kommer biblioteket ha sommarlovsläsning. Om barnen läser ett antal böcker så får de en bok som de sedan kan ha som tystläsningsbok i skolan eller läsa i solen i en hängmatta hemma i sommar. Det är väldigt viktigt att de håller igång sim läsning för annars backar läsutvecklingen under sommarledigheten.

MVH

Marie och Agnes

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*