information

Då är i princip alla elever vägda och mätta. För er som inte har sett det så ligger det ett kuvert i väskan från skolsköterskan.

Ni ska ha fått hem information om vaccination på ert barn. Ett av pappren ska tillbaka till skolan. Ni kan lägga det i loggan så lämnar vi in till skolsköterskan. Det blir den 22-23 november.

Vi vill påminna om att skolan är stängd den 1/12 och att skola & fritids är stängt den 2/12.

Om era barn går runt och sjunger på julsånger så stämmer det att vi har sjungit det i skolan. Efter idag är det endast 4 torsdagar (då vi har musiklektion) kvar innan terminen slut den 21/12.

Tyvärr verkar det som om vår skoltelefon har fått fötter, så om vi inte har svarat de senaste dagarna beror det på att vi inte har kunnat. Meddela gärna sjukdom på Edwise, annars kan ni maila till oss. Använd våra adresser som slutar på sjobo.se.

Hälsning från oss i åk 2 Öst.