Flyktingvecka!

Denna vecka har vi haft ett tema kring flyktingkrisen, där eleverna har fått träffa de olika pedagogerna som arbetar i arbetslaget! På svenskan har eleverna fått skriva texter kring vad barn behöver! Barnen hade många bra tankar på vad barn behöver!

image image image

På matten har eleverna arbetat med geometriska former och udda eller jämna tal. Eleverna fick med hjälp av geometriska former bygga ett hus och skriva vilket husnummer de bor på. Därefter har vi satt upp huset på olika sidor om vägen beroende på om man bor på udda eller jämnt husnummer.

image

Med Mia och Sanna fick barnen göra barn och sätta upp kring en cirkel som ska föreställa våran jord. I cirkeln står vad alla barn har rätt till och det är delar tagna från barnkonventionen.

image