Viktig info

Hejsan!

Vi vill meddela hemmen att Mia kommer att vara sjukskriven från och med Tisdag 9/12och återkommer till skolstarten den 8/1.
Vera kommer att ha semester v. 50.
Under tiden kommer vi att ha vikarier som täcker upp för Mia och Vera. Barnen har träffat de som ska vikariera.

Som ni förstår så är det ingen utedag den 12/12 på grund av Lucia.
Vi har tidigare sagt att Lucia kommer att vara utomhus eftersom vi tyvärr inte hade möjlighet att hitta någon ledig lokal. Men nu är det såhär att vi har fått tillåtelse från köket att vara inne i matsalen (YES!!)
8.00 börjar vi skoldagen. 8.15 går lussetåget in i matsalen. Föräldrar får gärna komma in och titta, men efter uppträdandet lämnas platserna i matsalen lediga till barnen som ska få lussefika 🙂
Resten av dagen kommer det att vara en julpysseldag tillsammans med hela Öst!

Vi har lämnat ut viktig information angående julavslutningen den 19/12, men för att vara extra tydliga så kommer den även här:
Alla barn i Öst ska lämnas på skolan 7:30 denna dag, eftersom avslutningen i kyrkan är redan 8 15.
Skolan slutar denna dag 12:00.
Fritids är öppet som vanligt på eftermiddagen.

MVH Antonia och Mia