Bildbomb

Hej alla fredagsmysare. Här kommer den bildbomb som utlovats.

Samarbetsövning kombinerat med matematik!  Här har vi knäpptysta rört oss på en smal bro med het lava runt om oss. Ingen fick gå utanför linjerna på golvet.. Det svåra var att vi genom samarbete även skulle ställa oss i längdordning.
Samarbetsövning kombinerat med matematik!
I starten på den uppskattade skoljoggen. Tillsammans sprang förskoleklassen hela 224 varv!! WOHO!

image image image PÅ en triangeljakt i Sjöbo!

I matematik finns det en hel del former. Just denna dagen tog vi på oss våra triangelglasögon och gick runt och letade efter formen. Vi hittade MASSOR! Här är ett litet urval…